احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹ | مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

وزیر کشور: تشرف ۱۰ میلیون زائر به مشهد موضوع کوچکی نیست| نباید در حوزه اسکان زائر چالشی به وجود آید

  • کد خبر: ۱۵۵۳۷۳
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰
وزیر کشور: تشرف ۱۰ میلیون زائر به مشهد موضوع کوچکی نیست| نباید در حوزه اسکان زائر چالشی به وجود آید
احمد وحیدی گفت: طبق هماهنگی‌ها، ۸۴ رام قطار فعلی به ۹۰ رام افزایش خواهد یافت، در حمل‌ونقل برون‌استانی از ناوگان اتوبوسی استان‌های مجاور هم استفاده خواهد شد و در حوزه اسکان هم همه اقامتگاه‌های رسمی، موقت و اضطراری در مشهد در حالت آماده‌باش بسر می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد وحیدی وزیر کشور در جلسه قرارگاه عملیاتی خدمات سفر که همچون روز‌های قبل، عصر روز پنجشنبه به میزبانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت صیانت از ایمنی و سلامت زائران گفت: باید شرایطی ایجاد شود که امنیت جانی و روانی برای زائران از مبادی ورودی شهر به‌صورت ویژه وجود داشته باشد. علاوه بر این، پیش‌بینی تشرف حدود ۱۰ میلیون زائر، موضوع کوچکی نیست و بر این اساس، باید سرمایه‌گذاری متمرکزی بر موضوع اسکان و اقامت این زائران صورت بگیرد.


وی افزود: طبق هماهنگی‌ها، ۸۴ رام قطار فعلی به ۹۰ رام افزایش خواهد یافت، در حمل‌ونقل برون‌استانی از ناوگان اتوبوسی استان‌های مجاور هم استفاده خواهد شد و در حوزه اسکان هم همه اقامتگاه‌های رسمی، موقت و اضطراری در حالت آماده‌باش بسر می‌برند تا درصورتی‌که حجم زائران بیش از تخمین بود، چالشی در رابطه با اسکان مهمانان امام رضا (ع) به وجود نیاید.

وزیر کشور با بیان اینکه ورود زائران نباید به افزایش قیمت کالا‌ها در بازار مشهد بینجامد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی دقیقی توسط مسئولان استانی و شهر مشهد انجام شده تا یک به یک اقلام اساسی به‌وفور در بازار یافت شوند. مسئله نظارت‌ها هم موضوع بسیار مهمی است و با افزایش ظرفیت توزیع در حوزه نانوایی‌ها، مراکز بهداشت و درمان و البته فروشگاه‌ها، موضوع بازرسی هم اهمیت مضاعف می‌یابد.

وحیدی که پیش از حضور در نشست روزانه قرارگاه عملیاتی خدمات سفر در همایش گرامیداشت روز شهردار حضور پیدا کرده بود، از سالن اسکان اضطراری شهرداری در خیابان وحدت، بازار عرضه ارزاق اساسی در خیابان طبرسی، قرارگاه نظارت و بازرسی اداره کل صمت، ایستگاه اسکان موقت راه‌آهن مشهد و چند مدرسه که برای اقامت زائران درحال آماده سازی بودند، بازدید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->